Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Technisch consultant

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Hooglanderveen
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

Ik ben een ervaren en toegewijde ICT specialist, voornamelijk in de diepte gericht op Microsoft omgevingen. Mijn kennis en ervaring loopt verder in de breedte uiteen van VMWare, Linux systemen, storage oplossingen tot back-up systemen. Het beheer van een firewall hoort hier ook bij.

 

Mijn collega’s kunnen altijd bij mij terecht voor welk probleem dan ook. Dit spreken zij ook uit en zijn tevens van mening dat ik altijd aanwezig ben en een gezellige sfeer breng. Werken in teamverband heeft mijn voorkeur. Het schakelen tussen het ene project naar het andere, elke dag een andere omgeving beheren of onverwachts naar de klant of datacenter is mij niet onbekend.

 

Mensen zien mij als een echte Microsoft specialist en verder een all-rounder in voornamelijk managed gerichte omgevingen, op projecten en bij verschillende klanten.

In mijn vrije tijd kijk ik graag series en films en speel ik op de playstation met vrienden een spelletje. Verder heb ik eeuwig durende projectjes met domotica en raspberry pi’s.

Functie

Specialist
Medewerker

Kennisgebieden

Servicedesk
Service management

Vaardigheden

Methoden

Beheer

Certificaten


Andarr B.V.

Utrecht
Orteliuslaan 855
3528 BE

Neem contact op