Uw netwerk voor succesvol detacheren!

informatiebeveiliging specialist

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Den Haag
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

Vanuit mijn ervaring voel ik mij thuis in alle lagen van de organisatie, directie, midden management en de operatie. Het is mijn missie om IT beveiliging, veelal beginnend met security awareness, binnen organisaties te vergroten. Hierbij weet ik te schakelen tussen het beleidsniveau met de daarbij behorende taken en verantwoordelijkheden en het implementeren, waarbij ik in nauwe samenwerking met collega’s in de operatie het beleid omzet in praktische en pragmatische toepassingen waarbij ik de balans tussen risico, maatregel en praktische gevolg tracht te behouden.

Ik kom het best tot mijn recht in een omgeving waarin ik zowel met beleid, gedragscodes en regels werk, en tevens met de uitwerking in ervan in de praktijk, waarbij met name BYOD en mobile devices grote interesse hebben.

Functie

Kennisgebieden

Servicedesk
Cybersecurity
Networking
Systeembeveiliging
Business Case
MDM
IcM

Vaardigheden

Algemeen

Methoden

Software Development Process
Beheer
Design Patterns

Certificaten

Certificeringen Cisco

Andarr B.V.

Utrecht
Orteliuslaan 855
3528 BE

Neem contact op